Lara Baruca je s svojim izjemnim nastopom v Avditoriju Portorož znova potrdila svoj status ene vodilnih osebnosti na slovenski glasbeni sceni. Koncert z naslovom “Potopljena v glasbo” je privabil množico oboževalcev, ki so bili priča Barucinem čustvenem potovanju skozi njen bogat glasbeni repertoar.

Lara Baruca
Lara Baruca

Nabiram zvezde

Dogodek je zaznamovala tudi uporaba napredne zvočne tehnologije. Z 44 zvočniki, razporejenimi okoli dvorane, in tehnologijo Dolby Atmos, je Baruca poskrbela za izjemno zvočno izkušnjo, ki je občinstvo popeljala v novo dimenzijo slušnih občutkov. Tak pristop je še poglobil emotivni učinek njenih pesmi, ki so vsebovale močna sporočila o vztrajnosti in veri v lastne sanje, kot v njeni najnovejši pesmi “Nabiram zvezde”.

Koncert s številnimi gosti

Koncert je bil tudi vizualno prepričljiv. Scenska podoba in osvetlitev sta dodala magično atmosfero večeru, kar je še dodatno pripomoglo k vtisu, da je šlo za enkratno glasbeno doživetje. Po končanem nastopu je sledilo druženje v preddverju Avditorija, kjer so se zbrali različni predstavniki slovenske glasbene scene. Med drugim so se dogodka udeležili Jadran Ogrin, Drago Mislej – Mef, Anika Horvat, Kevin Koradin in DJ Valentino Kanzyani, kar je pokazalo veliko podporo in občudovanje, ki ga Lara Baruca uživa med kolegi.

Potrdila mesto na vrhu slovenske glasbene druščine

Lara Baruca je s tem večerom potrdila svoje mesto na vrhu slovenske glasbene elite, hkrati pa tudi dokazala, da njena strast do glasbe in inovativnost ne pojenjata. Njeno nadaljnje delovanje na sceni obeta še veliko izjemnih glasbenih trenutkov.

Fotogalerija (Foto: Tadej Pišek):

Oznake: