V svetu glasbe, kjer strast in ustvarjalnost združujeta umetnike, svoj pot začenja glasbena zasedba RANR. Petčlanska skupina, znana po svoji ambicioznosti in predanosti glasbi, ki jo ustvarjajo z vsem srcem, je v glasbeno sceno vnesla svež veter z najnovejšo izdajo singla “Prazno”.

Skupina RANR

Skupina RANR je na glasbeni sceni aktivna že več kot leto dni, se ne ustavlja pri samem ustvarjanju glasbe. S svojim delom si prizadevajo za vizualno predstavitev svojih idej in vizij, kar so dokazali z izdajo videospota za “Prazno”. Skladba predstavlja nadaljevanje njihovega edinstvenega “vajba” in tematsko sledi sporočilu njihovih prejšnjih del.

“Pesma o iskanju notranjega miru”

Besedilo skladbe “Prazno” se poigrava z mislimi, spomini in bolečino, spodbuja k razmišljanju o preteklosti in trenutku zavedanja. Neli, članica skupine, pojasnjuje: “Prazno je pesem o iskanju notranjega miru po koncu ljubezenske zveze. Je proces razumevanja in empatije, potovanje k sprejemanju, ki prinaša zdravljenje in napredek.

Instrumentalni del pesmi prehaja skozi različne faze, cilj pa je poslušalca popeljati na nepozabno avanturo, polno vzponov, padcev in eksplozivnega konca. “Prazno” je nastalo iz prvotne ideje, ki jo je prispevala Neli, in skozi čas dozorelo v delo, na katerega je skupina izjemno ponosna.

Prazno kot napoved razvoja in zorenja

Z izdajo “Praznega” RANR napovedujejo svoj nadaljnji razvoj in zorenje. Z naraščajočimi temperaturami in cvetenjem pomladi skupina obljublja, da se bo njihova glasba še naprej razcvetala in dosegla občinstvo doma in v tujini.

RANR z novo izdajo dokazuje, da je glasba več kot le zvok; je potovanje, čustvo in odraz človeške izkušnje. Njihova zgodba, zapisana v notah in besedilih, obljublja, da bo njihov vpliv na glasbeno sceno še dolgo odmeval.

Oznake: