Ansambel Brloga je tokrat združil moči z znanim slovenskim glasbenikom Urošem Steklasa, ki se podpisuje pod avtorstvo besedila in glasbe za njihovo novo pesem Pivo!.

Štirje mladi fantje, Mitja, Simon, Damijan in Rok, ki jih združuje ljubezen do narodno zabavne glasbe v sodelovanju s slovenskim pevcem Urošem Steklaso izdajajo nov poletni komad in videospotom z naslovom “Pivo!” “Na našo novo pesem smo izjemno ponosni, saj smo lahko končno sodelovali z našim glasbenim prijateljem Urošem.” Pesem je kot nalašč ustvarjena za vroče večere in druženje na poletnih veselicah, še dodajo člani ansambla Brloga. 

Ansamel Brloga

Ansambel Brloga na slovenski sceni deluje že od leta 2008 in je bolj poznan na štajerskem koncu, od koder tudi prihajajo člani ansambla. Leta 2023 so se udeležili 7. festivala v Oplotnici in tam prejeli kar dve priznanji.  Valček “Ljubim slovensko zemljo”, ki je prejel nagrado strokovne žirije je napisal Matej Kocjančič, melodijo in aranžma pa je prispeval kar član ansambla Brloga, Rok Najvirt. Oba sta tako v Oplotnici prejela nagrado za najboljšo melodijo oz. besedilo.