Ansambel Saša Avsenika

Ansambel Saša Avsenika z veseljem predstavlja svojo najnovejšo pesem in videospot “Cvetele so maline”. Ob praznovanju 15. obletnice delovanja ansambla, Sašo Avsenik in soavtor Matjaž Vlašič prinašata svežino v slovensko glasbeno sceno. Besedilo za valček je prispeval Alen Klepčar, medtem ko so fotografije in videospot delo Roka Mavra iz RoxPro Production.

Jubilejna turneja ob 15. obletnici

V čast 15. obletnice ansambla, ki bo zaznamovana z bogato zapuščino glasbene družine Avsenik, se obeta serija koncertov. Oder bodo med drugim zasedli na Gradu Vurberk, v Kostanjevici na Krki, v Sežani pri Kosovelovem domu, zaključni koncert pa bo na Ljubljanskem gradu. Ansambel se že veseli, da bo lahko delil to praznovanje z vsemi poslušalci, ki so del njihove zgodbe.

Glasbena pot Saša Avsenika

Od ustanovitve ansambla leta 2009 je Sašo Avsenik s svojo skupino pustil neizbrisen pečat na slovenski glasbeni sceni, privabljajoč tako mlajše kot starejše oboževalce. S približno 170 nastopi letno, od tega tudi na mednarodnih prizoriščih, kot so Hrvaška, Nizozemska, Belgija in celo Kanada, ansambel prinaša Avsenikovo glasbo širšemu občinstvu.

Nova pesem “Cvetele so maline”

Nova pesem “Cvetele so maline” je bila prvotno napisana hkrati z njihovo skladbo “Skozi leta”, a je ostala neizdana do letos, ko so našli pravo besedilo.

Oznake: