Za Evo Boto je nadvse uspešna sezona koncertov po slovenskih kulturnih domovih. Od oktobra do maja je z ekipo in gosti navdušila tisoče obiskovalcev od Ormoža, Lovrenca na Pohorju, Idrije, Dolenjskih toplic, Litije, Sevnice, Bleda, Kranjske Gore, Ankarana, pa vse do domačega Šentjanža, Vuzenice, Črnomlja, Dola pri Ljubljani Žalca, Straže pri Novem mestu, Šoštanja, Domžal in nazadnje Kranja.

Eva Boto na koncertu
Eva Boto na koncertu

Skladba Kjer najbolj gori

Obiskovalci so lahko uživali v Evinih najboljših pesmih, ki jih je nanizala v svoji 12-letni karieri, številnih sproščenih vložkih, imitacijah ter priredbah, ki so tako ali drugače zaznamovale njeno kariero. Publika je z navdušenjem sprejela tudi njeno zadnjo uspešnico, Kjer najbolj gori. Ravno Kjer najbolj gori je tista pesem, ki jo je Eva ob koncu koncertov vedno odigrala sama na kitaro. To je ob zadnjem rojstnem dnevu prejela v dar od svojega banda in tudi v prihodnje si lahko obetamo še mnogo novih odličnih pesmi, ki jih piše na svojo novo najljubšo glasbeno sopotnico.

Kako naprej?

Kaj ob zaključku sledi? Nič drugega kot nov začetek! Začetek poletnih koncertov, novi single, ki prihaja kmalu, in še več svežine, srčnosti in upanja, ki jih Eva tako rada deli na svojih koncertih.

Oznake: