Gregor Ravnik je izjemen talent slovenske glasbene scene, z novo pesmijo “Ti si znala” pa je napovedal izid svojega prvenca Med nama. Ta pesem, ki jo je pred več kot desetletjem originalno izdal priljubljeni hrvaški pevec Tony Cetinski, je v sodelovanju z avtorjem Mirom Buljanom prejela novo podobo in svežino.

Gregor Ravnik - Med nama

Gregorjeva interpretacija, prvič predstavljena v živo na medijski promociji v Ljubljani, 2. februarja, je ponudila edinstveno izkušnjo, ki združuje glasbo z inovacijami digitalnega sveta preko Qvrse tehnologije.

Pesem “Ti si znala” je Gregorjev poklon ljubezni, ki prinaša svežino in novo dobo v njegovi karieri, podprto s Qvrse tehnologijo, ki obljublja revolucijo v glasbenem svetu. Ta tehnologija omogoča oboževalcem ekskluzivno predposlušanje albuma in dostop do unikatnih interaktivnih vsebin, kar postavlja Gregorja Ravnika ob bok največjim imenom glasbene industrije.

Kdo je Gregor Ravnik?

Gregorjeva glasbena pot je impresivna; poleg tega, da je diplomiral iz dentalne medicine, je končal tudi študij solopetja na Akademiji za glasbo v Ljubljani. S svojim bogatim glasbenim znanjem, ki ga je začel graditi že v Glasbeni šoli v Kopru, je Gregor prejel številne nagrade na državnih in mednarodnih tekmovanjih. Kot solist je nastopal v številnih operah in koncertih doma in po svetu, leta 2019 pa je debitiral tudi na odru SNG Opera in balet Ljubljana. Zmaga na MMS s pesmijo “Torek” je samo še potrdila njegov izjemen talent in ga postavila na glasbeno zemljevid Slovenije.

Najboljši zobozdravnik med pevci

Gregor Ravnik ni le izjemen pevec z unikatnim vokalom, ampak je tudi most med tradicijo in sodobnostjo, ki svoje poslušalce vabi, da skupaj z njim vstopijo v novo ero glasbe, podkrepljeno z digitalnimi inovacijami. Njegov prvenec Med nama obljublja glasbeno potovanje, ki bo združilo klasične melodije z modernim pridihom, in dokazuje, da je Gregor resnično najboljši zobozdravnik med pevci in najboljši pevec med zobozdravniki.

Za podporo in navdih, ki ga Gregor prejema tudi od priznanih imen, kot je Tony Cetinski, in za njegovo sposobnost združevanja različnih umetniških svetov, Gregor Ravnik ostaja ena najsvetlejših zvezd na slovenskem glasbenem nebu, katerega kariera je še v vzponu.

Oznake: