Poletje je čas za družinske počitnice in če razmišljate, kam bi se z otroki odpravili na morje za deset dni, smo za vas pripravili pet cenovno ugodnih destinacij. Lokacije ponujajo odlične možnosti za sprostitev, zabavo in nepozabne družinske trenutke.

Otroci – kam na morje?

Poreč, Hrvaška

Poreč je priljubljena destinacija za družine, saj ponuja številne aktivnosti za otroke. Avtokampi v okolici so dobro opremljeni in cenovno dostopni. Kamp Lanterna, na primer, ima bazene, igrišča in organizirane animacije za otroke. Plaže so peščene in prodnate, idealne za mlajše otroke. Poleg tega lahko obiščete vodni park Aquacolors, ki bo navdušil vse člane družine. Stroški bivanja v kampu znašajo približno 50 € na noč.

Rabac, Hrvaška

Rabac je čudovito mestece na vzhodni obali Istre, znano po svojih kristalno čistih vodah in čudovitih plažah. Mobilne hišice v kampih, kot je Kamp Oliva, so cenovno ugodne in udobne. Poleg kopanja v morju lahko uživate tudi v vožnji s pedolini, kolesarjenju ali pa se odpravite na izlet z ladjo. Cena za najem mobilne hišice se giblje okoli 60 € na noč.

Bibione, Italija

Bibione je družinam prijazna destinacija, znana po dolgih peščenih plažah in številnih družinskih hotelih in apartmajih. Kompleksi, kot je Villaggio Turistico Internazionale, ponujajo ugodne pakete, ki vključujejo dostop do bazenov, igrišč in animacij za otroke. Poleg tega je mesto blizu Benetk, kar omogoča enodnevni izlet. Povprečni stroški namestitve v apartmaju znašajo okoli 70 € na noč.

Pri izbiri destinacije naj bo najpomembnejše, da bo vaša družina preživela kakovosten čas skupaj. Vsaka izmed teh lokacij ponuja čudovite plaže, zabavne aktivnosti in cenovno ugodne možnosti za nepozabne poletne počitnice. Rezervirajte svoj apartma pravočasno in si zagotovite najboljše ponudbe ter se pripravite na čudovitih deset dni ob morju.

Portorož, Slovenija

Portorož je ena najbolj priljubljenih destinacij na slovenski obali, ki ponuja številne aktivnosti za otroke. Hoteli, kot je Remisens Hotel Lucija, imajo posebne družinske pakete, ki vključujejo dostop do bazena, igralnic in bližnjih plaž. Obisk Pirana ali vožnja s turistično ladjico bo dodaten bonus. Cena za bivanje v hotelu se giblje okoli 80 € na noč, vključno z zajtrkom.

Neum, Bosna in Hercegovina

Neum je edino obmorsko mesto v Bosni in Hercegovini in je cenovno zelo ugodna destinacija. Apartmaji in hoteli, kot je Hotel Sunce, ponujajo ugodne cene in čudovit razgled na Jadransko morje. Plaže so peščene in primerne za otroke, v bližini pa je tudi več restavracij z lokalno kuhinjo. Cena za apartma znaša približno 40 € na noč.