Komoot predstavlja nove možnosti za deljenje svojih potovanj s prijatelji, družino in drugimi pustolovci s pomočjo njihove najnovejše funkcije “Group Ride”. S to inovacijo lahko svoja potovanja naredite bolj družabna in brezskrbna kot kdajkoli prej.

Načrtujete športno turo? V družbenem omrežju Komoot jo lahko zdaj enostavno spremenite v družabni dogodek. Preprosto tapnite ‘Organiziraj skupinsko vožnjo’ (ali pohod, ali tek) na strani svoje Ture in pošljite povabila. Ko povabila sprejmejo, lahko vaši spremljevalci uporabljajo isto pot na svojih telefonih ali Garmin® napravah v svojem tempu.

Posodobitve poti v realnem času

Bodite prilagodljivi s posodobitvami poti v realnem času. Če želite spremeniti pot, da bi si ogledali drugo razgledno točko ali našli nov prostor za kosilo, preprosto posodobite izlet na svoji napravi. Nova pot se bo samodejno sinhronizirala za vse, kar zagotavlja, da tudi tisti, ki so nekoliko zadaj, vidijo spremenjeno pot.

Nova funkcija QR Kode

Z novo funkcijo QR kode lahko povabite ljudi na svoj izlet tudi, ko že pripravljajo svoje pohodniške palice ali sedijo na kolo. Preprosto tapnite ‘Organiziraj skupinsko vožnjo’ (ali pohod, ali tek) za prikaz QR kode, ki jo lahko skenirajo in se pridružijo pustolovščini. To pomeni, da so vsi na isti poti, ne glede na velikost skupine.

Enostavno organiziranje skupinskih izletov

Organizacija skupinskega izleta (Tour) je preprosta. Izberite eno izmed vaših načrtovanih dogodivščin, odprite stran Tour in tapnite ‘Organiziraj skupinski pohod’, vožnjo, tek ali katerokoli drugo dogodivščino imate v mislih. Če vas skrbi, da boste koga pozabili, lahko vedno skenirajo QR kodo tik preden se odpravite. Preprosto.

Od klubskih voženj in tekov do skupinskih pohodov – z novo funkcijo skupinskih izletov boste poskrbeli, da bodo vsi udeleženci ostali na pravi poti, medtem ko bodo hodili v svojem tempu. Skupinske dogodivščine lahko ustvarite ne glede na nastavitve zasebnosti vaše Ture.