V svetu digitalne umetnosti in oblikovanja je Leonardo.ai naredil korak naprej s predstavitvijo dveh novih funkcij, ki obljubljata revolucionarno izboljšanje kreativnega nadzora. Nove funkcije, imenovane Content Reference in Multi-Style Reference, so že na voljo v plačljivih paketih in prinašajo nove možnosti za umetniško izražanje.

Vsebinska referenca prinaša neskončne možnosti

Nova funkcija Content Reference omogoča uporabnikom, da vzamejo obliko in formo katerekoli vhodne slike in jo uporabijo kot vodilo pri generiranju nove slike. To ni le nadzor globine ali robov s pomočjo mreže, temveč semantično vodenje generacije s pomočjo vsebine vhodne slike. Uporabnikov vnos bo diktiral barve in stil generirane slike, kar odpira vrata preoblikovanju obstoječih slik in ustvarjanju variacij.

Funkcija je idealna za:

  • Preoblikovanje: Uporaba obstoječe slike kot vsebinske reference in preoblikovanje z drugačno stilsko referenco.
  • Variacije: Uporaba obstoječe slike kot vsebinske reference in prilagoditev navodil za ustvarjanje variacij.
  • Tekst: Uporaba slike z velikim tekstom kot vsebinske reference in njeno preoblikovanje v visoko stiliziran izdelek.

Mešanje stilov z Multi-Style Reference

Za ustvarjalce, ki želijo natančno mešati in združevati različne sloge, je tu funkcija Multi-Style Reference. Omogoča dodajanje do štirih stilskih referenc, ki jih je mogoče neodvisno utežiti. To ustvarjalcem omogoča združevanje tekstur, žanrov in umetniških stilov na načine, ki prej niso bili mogoči.

Moč stilskih referenc je razdeljena med reference, teža vsake reference pa se lahko neodvisno prilagodi, kar omogoča izjemno prilagodljivost in ustvarjalno svobodo.

Nove funkcije prinašajo obetavne možnosti za umetnike in oblikovalce, ki želijo svoje delo dvigniti na višjo raven in raziskati nove dimenzije kreativnosti. Leonardo.ai s tem potrjuje svoj položaj kot inovator na področju digitalne umetnosti.