Raper Blagus, znan po svojem prepoznavnem glasbenem slogu, se vrača na sceno z novo skladbo “Vse štima”. Ta poletni napev prinaša svežo energijo in sporočilo, ki vabi k uživanju v vsakem trenutku življenja.

“Vse štima” prinaša optimizem

Ne gre le za pesem, gre tudi za življenjski moto, ki nas spominja, da moramo vedno najti razloge za veselje in uživanje v trenutkih, ki jih preživljamo. Še posebej v današnjem svetu, kjer je cinizem praktično že vrednota. Pesem prinaša sporočilo optimizma in veselja, ki vabi k praznovanju življenja. ‘Vse štima’ nas opominja, da kljub vsakodnevnim izzivom vedno obstajajo trenutki popolnosti,” pravi Blagus, ki s svojo simpatičnostjo osvaja srca poslušalcev.

Lublana

Blagus je že konec leta 2023 navdušil slovensko glasbeno sceno s svojo skladbo “Lublana”. Tokrat je v sodelovanju s Tomažem Maričem, mojstrom produkcije, ponovno ustvaril nekaj magičnega. “Pesem ‘Vse štima’ je poletna, navihana, in predvsem, narejena za gruvanje,” pravi Tomaž, ki je v zadnjih letih postal sinonim za inovativnost in kreativnost v glasbeni industriji. Ideja za besedilo je prišla spontano, ko je Blagus med vožnjo doživel trenutek popolnega dne.

Želeli smo ustvariti pesem, ki se ne bo le dobro slišala, ampak bo tudi dala poslušalcem občutek, da vse je tako, kot mora biti – popolno,” je dodal Tomaž, ki ne le producira, ampak tudi aranžira in igra več inštrumentov. Rezultat je skladba, ki z ritmično in melodično strukturo ujame duh poletja.

Kako je nastala pesem?

Pesem “Vse štima” je nastala v sodelovanju z vrhunskimi glasbeniki, ki so vsak po svoje prispevali unikaten pridih. Skupaj so ustvarili globoko in čutno skladbo, ki obljublja, da bo postala nepogrešljiv del poletnega glasbenega repertoarja. Pesem prinaša svežino v poletne dni in bo zagotovo zazvenela na številnih radijskih postajah ter obogatila poletje poslušalcev.

Zanimivost: fraza “Vse štima” je nastala pred leti, ko je Blagus med vožnjo po Litijski cesti v Ljubljani zagledal kemično čistilnico z imenom Štima. Ta navdih je zdaj postal poletni hit, ki nas opominja, da kljub vsakodnevnim izzivom vedno obstajajo trenutki, ko vse štima.

Ne zamudite priložnosti, da pesem “Vse štima” vključite v svoj poletni seznam najljubših pesmi in s tem vnesete kanček optimizma in veselja v svoje dni.

Oznake: