Foto: Stane Jerko

Pevka Regina z veseljem napoveduje svoj najnovejši projekt, ki združuje elemente bossa nove, jazza in sambe. Njena prva pesem iz prihajajoče plošče, “Te plave oči”, obeta sveže, živahne ritme in vibracije.

Te plave oči

Pesem “Te plave oči”, z besedilom priznanega Ferija Lainščka in melodijami bossa nove, je navdušujoča mešanica prekmurščine in lahkotnih ritmov, ki vabi k sproščenemu poslušanju. Posneta v živo v studiu Ax production, s končnim miksom iz londonskega studia Abbey Road, ta skladba predstavlja Reginino glasbeno preobrazbo.

Regina deli svoje navdušenje nad novim žanrom: “Vokalno mi ta stil izjemno ustreza. ‘Te plave oči’ je uvod v novo poglavje moje glasbene poti, ki bo vključevalo tudi prenovljene verzije mojih dosedanjih uspešnic. Kombinacija prekmurščine in bossa nove je čudovita, saj prinaša ritem, ki napolni dušo.”

Uresničitev dolgoletnih želja

Regina, priljubljena pevka, z novim glasbenim slogom uresničuje dolgoletne želje. “Iskanje novih glasbenih smeri mi je vedno predstavljalo izziv, in ta zvrst mi je posebej pri srcu. Vesela sem, da lahko svojo pot nadaljujem ob spremljavi akustične kitare, moji prvi ljubezni v glasbi, in ob tem še bolj, ker mi na tej poti družbo dela moj dragi mož Aleks, moj najljubši kitarist,” razlaga Regina z velikim čustvom.

Nov glasbeni projekt

Na lanskem koncertu je Regina z novo zasedbo že navdušila občinstvo, kar je spodbudilo nadaljnje ustvarjanje v tej smeri. Projekt vključuje nove pesmi in preoblikovane uspešnice, pri čemer aranžmaje podpisuje Aleksander Kogoj, Reginin mož, producent in filmski režiser. Po pesmi “Te plave oči” bo Regina predstavila še plesno poletno skladbo “Me maš kaj rada”.

Oznake: