Skupina SAMAR, ki nas je v svojem prvem komadu “Kam gre ta svet” nagovarjala z vprašanjem, kam drvi ta nori svet in kakšen je smisel vsakega izmed nas, se vrača z novim komadom “Dvigam krila v nebo”. Tokrat nas nagovarjajo z razodetjem: “Naj ljubezen vesolja bo zvok! Naj se ljubezen širi okrog!”

Skupina Samar
Skupina Samar

Čas je za ljubezen!

Ko se ozremo okoli sebe in po svetu, je to edina prava misel. Čas je za ljubezen! Naj nas ne bo strah dvigniti glas za pravo stvar. Če bi vsak prispeval kanček ljubezni k boljšemu in pravičnejšemu svetu, bi se mozaik sestavil. Dobro bi premagalo zlo.

Dvigam krila v nebo

Pesem “Dvigam krila v nebo” je Grega Samar začel ustvarjati že pred leti. Skozi leta se je spreminjala in bogatila, nastala pa je zmes rocka, združena z vzorci klasične glasbe. Gregi se je v bogati glasbeni karieri nabralo veliko pesmi, ki so se medile in potrpežljivo čakale na pravi trenutek. Bilo je le vprašanje časa, kdaj bodo ugledale luč sveta.

Kdo so Samar?

Grega Samar je združil moči s svojimi prijatelji – kitaristom Matjažem Marinom, bobnarjem Janezom Sprukom in basistom Maticem Ajdičem. Skupaj že predstavljajo gradivo s prihajajočega studijskega albuma na koncertih, kjer navdušujejo s svojo energijo in sporočilnostjo. Pesem “Dvigam krila v nebo” je opomnik, da je ljubezen tista, ki nas lahko vodi v lepši in boljši svet. Skupina SAMAR nas z njo opominja, da naj nas ne bo strah dvigniti glas za tisto, kar je resnično pomembno, in da naj ljubezen postane zvok, ki se širi okrog nas.

Oznake: