Kolesarski klub Kranj v sodelovanju s Fundacijo Mateja Mohoriča v soboto, 18. maja 2024, prireja edinstven kolesarski dogodek, ki se ga bo udeležil tudi sam Matej Mohorič.

Že tretja izvedba dogodka je pred nami. Tokrat bo obarvan še z glasbeno poslastico za vse generacije. Tekme, navijači ob progi, zabava ves dan. Znova se obeta praznik na Trsteniku,” je povedal naš kolesarski as Matej Mohorič.

3. Pokal Mateja Mohoriča

Mladi upi slovenskega cestnega kolesarstva se bodo pomerili na kolesarski dirki za 3. Pokal Mateja Mohoriča. Dogodek bo popestrila tudi kolesarska zabava in druženje za vse obiskovalce. Ob 11. uri bodo na glavni oder stopili priljubljeni Ribič Pepe in Čuki, poskrbljeno pa bo za zabavo tudi okoli glavnega prizorišča. Otroci se bodo lahko preizkusili na kolesarskem spretnostnem poligonu s svojimi kolesi, poganjalci in skiroji. Vsak udeleženec bo za spomin prejel majico ali kapo Fundacije Mateja Mohoriča.

Srečal je Primoža Rogliča in z njim odpeljal klanec

Kako sestavijo kolo za Tadeja Pogačarja?

Zanimivo bo

Dodatno bo na voljo še obilica drugih aktivnosti – XXL družabne igre, obisk škrata Krančka iz Kranjskih rovov, velik napihljiv tobogan ter poslikava obraza.

Celoten dogodek obljublja dan poln zabave, tekmovalnosti in druženja za vse generacije, zato ne zamudite tega posebnega praznika kolesarstva na Trsteniku.

Oznake: