Suunto Ocean je športna ura in potapljaški računalnik v enem ohišju. Ura vam nudi najboljše iz obeh svetov. Brezskrbno se podajte na najvišji vrh ali pa se potopite v čudovit podvodni svet z orodjem, ki mu lahko zaupate.

Suunto Ocean

Ura Suunto Ocean ponuja vse prednosti športne ure ter obsežen nabor funkcij za potapljanje z jeklenko in prosto potapljanje. S sodobno finsko zasnovo in vrhunskimi funkcijami je Suunto Ocean popolna spremljevalka za potope, različne športne dejavnosti in vse ostale dogodivščine vmes.

>> Nakup ure Suunto Ocean <<

Zaslon visoke ločljivosti

Suunto Ocean se ponaša 1,43 ” AMOLED zaslonom visoke ločljivosti. AMOLED zaslon omogoča boljšo berljivost, živahnejše barve in uporabo na svetlobi. Zaslon lahko prilagodite svojim potrebam, tako da je med vadbo, tekmovanjem itd. dovolj le en pogled, da dobite vse pomembne informacije. Svetel AMOLED zaslon v temi olajša iskanje cilja oziroma drugih informacij.

Ura za najzahtevnejše pogoje

Ura je preizkušena po vojaških standardih, zaradi česar bo odlična spremljevalka tudi v najzahtevnejših pogojih. Suunto aplikacija bo vaš potapljaški dnevnik v oblaku. Shranite svojo potapljaško pot v dnevnik potapljanja in jo kasneje podoživite ter delite s prijatelji v 3D prikazu. Sledite lahko svojim vstopnim in izstopnim točkam ter se pomaknite do svoje najljubše lokacije z zemljevidi, ki jih lahko uporabljate tudi v načinu brez povezave. Ustvarite lastne načine potapljanja in se podajte na podvodno avanturo.

95+ športnih načinov

S to uro lahko sledite svojim športnim podvigom v telovadnici, gorah ali pa pod vodo. Ustvarite prilagojene načine in osvojite vse, kar vam aktivno življenje postavi na pot.

Natančni zemljevidi

Suunto Ocean vas bo opremil z natančnimi zunanjimi zemljevidi. Konturne linije, voda, poti in druge pomembne orientacijske točke so na voljo v različnih slogih zemljevidov. Vse navigacijske funkcije lahko uporabljate tudi v načinu brez povezave. Vgrajeni višinomer, barometer, kompas in dvopasovni GPS/GNSS zagotavljajo natančno sledenje lokacije. Alarm za nevihte in ažurna vremenska napoved vam pomagata, da se izognete nevarnosti.

>> Nakup ure Suunto Ocean <<

Za boljši spanec

Spremljajte svoje dnevne dejavnosti, kot so koraki, poraba kalorij in kakovost spanja (vključno s fazami spanja). S spremljanjem variabilnosti srčnega utripa sledite svojemu okrevanju in si zagotovite celostni vpogled v svoje počutje. S to uro lahko spremljajte srčni utrip neposredno s svojega zapestja, brez uporabe prsnega pasu. Za spremljanje srčnega utripa pod vodo je potrebna povezava s prsnim pasom.

Oznake: