Urban Vidmar po uspešnici z naslovom “Brat moj” in “Kreten”  predstavlja svojo najnovejšo pesem “Edino ti”, kjer, uporabi bolečino za spremembo v boljšo različico sebe.

Urban Vidmar z novo skladbo

Urban ima novo pesem z naslovom”Edino ti” ki govori o tem, kako se lahko spremenimo skozi težke čase. Pesem nas spodbuja, da pogledamo vase, ko nas kdo prizadene. Sprva smo lahko jezni, a sčasoma ugotovimo, da nas te izkušnje lahko naredijo boljše.

Težki časi so koristni

Pesem nas spominja, da je spreminjanje težko, ampak ko se ozremo nazaj, lahko vidimo, da so težki časi bili koristni. “Edino ti” nas spodbuja, da se pogledamo v ogledalo, najdemo moč za spremembo in postanemo boljša različica sebe.

Skladbo spremlja tudi nov videospot

Urban pravi o pesmi: “Prejšnje leto je bilo polno čustev in različnih čustvenih vlakcov, kjer sem se velikokrat našel v trenutkih, ko sem bil izgubljen in popolnoma brez smisla in idej, kako naprej. Vesel sem, da je mimo in še bolj vesel jeseni, ki jih prinese življenje, ko se moramo pogledati v ogledalo in dobiti vzroke bolečin, ki si jih delamo. Trenutno lahko rečem, da sem s to pesmijo in po tem letu veliko boljši in prijaznejši do sebe ter ljudi, ki so mi blizu prav zaradi osebne krize prejšnjega leta. Upam, da bo tudi komu dala moč in upanje, da je vsaka kriza le čas, ko se lahko ustavimo pogledamo v sebe, razrešimo stvari in se imamo zaradi tega bolj radi ter se lažje sprejemamo“.

Oznake: