Lara Baruca po štirinajstih letih ponovno predstavlja avtorsko skladbo – Nabiram zvezde, za katero je bil navdih preporod.

Lara Baruca se je vrnila na odre

Lara Baruca je na svoji spletni strani laramusic.com objavila videospot za svojo novo pesem, ki jo je ustvarila že oktobra lansko leto. Takrat se je odločila, da je čas za njeno samostojno ustvarjalno pot in vrnitev na odre.

Prvi nastop po vrnitvi 10. maja

Njen prvi nastop po tej novi ustvarjalni smeri bo ta petek, 10. maja, v Avditoriju Portorož. Na odru se ji bodo pridružili priznani italijanski glasbeniki, s katerimi bo v novih aranžmajih predstavila tako svoje stare uspešnice kot tudi nekaj priredb in seveda svojo novo pesem.

Potopljena v glasbo

Dogodek z naslovom “Potopljena v glasbo” obljublja pravo doživetje za obiskovalce, še posebej zaradi uporabe tehnologije “immersive audio”. V dvorani bo za to priložnost nameščenih dodatnih 44 zvočnikov, ki bodo zaradi prostorskega zvoka omogočili, da obiskovalci glasbo doživijo na popolnoma nov način. Ta posebna priložnost, ki so jo ljubitelji Larine glasbe čakali že petnajst let, bo obogatena s skrbno oblikovanimi vizualnimi elementi, ki jih bosta pripravila Den Baruca in Gregor Smrdelj, oba znana po svojem mojstrstvu v izvedbi najzahtevnejših projektov doma in v tujini. Ta petkov koncert bo za vse prisotne zagotovo nepozabna izkušnja.

Oznake: