Glasbena skupina VZROCK, znana po svoji vznemirljivi energiji in mladostni privlačnosti, je navdušila ljubitelje narodnozabavne glasbe z izdajo nove skladbe in videospota “Si dala mi telo“. Skladba je ljubezenska hvalnica nežnosti in ljubkosti deklet ter izraža globoko spoštovanje do njihove zvestobe in predanosti.

Gašper, Tilen, Nik in Nejc so VZROCK

Člani skupine – Gašper, Tilen, Nik in Nejc – so danes razkrili svoj najnovejši glasbeni projekt, skladbo “Si dala mi telo”, ki bo zagotovo prevzela srca njihovih poslušalcev. Znani po svojem odločnem in energičnem nastopu, v katerem prevladuje harmonika, VZROCK v tej skladbi razkriva svojo bolj čustveno stran. Ta novi glasbeni izdelek predstavlja odmik od njihovega običajnega repertoarja, ponujajo pa globlje sporočilo: “S ponosom in hvaležnostjo smo posvetili vsako besedo in vsak ton naši novi pesmi. Želimo izraziti naše globoko spoštovanje in občudovanje do žensk, ki igrajo tako pomembno vlogo v naših življenjih.

Milijoni ogledov na platformi Youtube

VZROCK, kljub mladosti, že ima za sabo številne uspešne nastope in nepozabne vikende. Njihova glasba je na platformah, kot je YouTube, zbrala milijone ogledov, in zasedajo polne dvorane, kar dokazuje, da so resnično prihodnost slovenske narodnozabavne scene.

Oznake: