Na letošnjem festivalu Melodije morja in sonca (MMS), ki je potekal v portoroškem Avditoriju, je 25-letna pevka Anabel s svojo novo poletno uspešnico ‘Bilo bi lepo’ osvojila srca občinstva in žirije. Ganljiva izvedba pesmi je pritegnila pozornost vseh prisotnih in ponovno potrdila Anabelin talent.

Bilo bi lepo

Pesem ‘Bilo bi lepo’ pripoveduje zgodbo o ljubezni, ki se zdi nedosegljiva. Izraža hrepenenje po bližini, obenem pa se zaveda tveganja in ranljivosti, ki ju takšna bližina prinaša. Ta kompleksna čustva so se z Anabelino interpretacijo še posebej močno prenesla na občinstvo, ki je bilo vidno ganjeno.

Nova pesem

Deveta avtorska pesem priljubljene pevke za poletje, polno brezskrbnosti in zabave. Skladba, ki jo je ustvarila v sodelovanju z Maticem Mlakarjem, Boštjanom Korošcem in Matjažem Goričanom, odraža lahkotnost in veselje, ki ju prinašajo poletni meseci.

Glasbo za pesem so skupaj ustvarili Anabel, Matic Mlakar, Boštjan Korošec in Matjaž Goričan. Aranžma so prav tako prispevali Matic Mlakar, Matjaž Goričan in Boštjan Korošec, ki so poskrbeli, da je pesem dobila sodoben in svež zvok. Produkcijo so vodili Matic Mlakar, Boštjan Korošec in Matjaž Goričan, kar je pesmi dalo dodatno globino in profesionalnost.

Anabel na slovenski glasbeni sceni

Anabel je s pesmijo ‘Bilo bi lepo’ ponovno dokazala, da je ena izmed vodilnih mladih glasbenih talentov na slovenski glasbeni sceni. Njena sposobnost, da skozi glasbo prenese močna čustva in zgodbe, jo postavlja med najbolj izstopajoče izvajalce svoje generacije. Festival Melodije morja in sonca je tako še enkrat več pokazal, zakaj je Anabel tako priljubljena med poslušalci in strokovno javnostjo.

S pesmijo ‘Bilo bi lepo’ nas Anabel popelje v poletje, ki obeta veliko glasbenih užitkov, sprostitve in nepozabnih trenutkov. Ne glede na to, ali gre za poletne zabave ali umirjene večere ob morju, bo Anabelina nova uspešnica zagotovo ena izmed tistih pesmi, ki bodo zaznamovale letošnje poletje.