Bitstamp je ena izmed vodilnih centraliziranih kripto borz na svetu, nedavno pa so ponovno potrdili svoj ugled na področju varnosti in zanesljivosti. Borza je že sedmič zapored prejela najvišjo oceno tveganja AA, s čimer ostaja edina centralizirana kripto borza na svetu s tako dolgim neprekinjenim nizom najvišjih ocen.

CCData Exchange Benchmark

Priznanje izhaja iz najnovejših rezultatov CCData Exchange Benchmark, ki poudarjajo Bitstampovo stalno zavezanost k zagotavljanju varnega, zanesljivega in skladnega dostopa do kriptovalut za njihove zveste stranke. Takšen uspeh Bitstamp pripisuje predanosti svojih uporabnikov in njihovi podpori.

Kriptotržnica Bitstamp

Več o najnovejši oceni AA in o tem, kako je Bitstamp dosegel visoke rezultate, ki stojijo za tem priznanjem, lahko preberete na njihovem blogu v objavi o poročilu Exchange Benchmark. Dosežek utrjuje Bitstampovo mesto kot enega izmed najbolj zaupanja vrednih imen v industriji kriptovalut, dokazuje pa tudi, da je možno vzdrževati visoke standarde varnosti in skladnosti tudi v hitro spreminjajočem se okolju digitalnih valut.

Oznake: