Poletje je tu in skupina Chicas, priljubljena slovenska glasbena zasedba, se je odločila, da ga proslavi s svojo novo poletno uspešnico ‘Odpelji me’. Pesem obljublja, da bo poslušalce odpeljala na zaslužene počitnice ob morju, kjer bodo lahko uživali v sončnih dneh in toplih večerih.

Odpelji me – nova skladba

Videospot za pesem je bil posnet v idiličnem Rovinju, kjer so Chicas uspele ujeti pravo poletno vzdušje in lepote jadranske obale. “Kljub temu, da bomo za kratek čas tudi same uživale ob morju, bomo večino poletja preživele na odrih slovenskih veselic in presenečenj, kjer bomo skupaj z vami plesale in pele do jutranjih ur,” so povedale dekleta.

Kdo so Chicas?

Petčlansko glasbeno zasedbo Chicas sestavljajo basistka Jasmina Kališnik, flavtistka Maša Frece, kitaristka Lucija Župevc, harmonikarka Tina Poljanšek in violinistka Hermina Matjašič. S svojim edinstvenim glasbenim slogom in energičnimi nastopi so Chicas že osvojile srca mnogih ljubiteljev glasbe v Sloveniji.

A to še ni vse …

Chicas obljubljajo še več glasbenih novosti v prihodnjih mesecih. Poleg poletne uspešnice ‘Odpelji me’ načrtujejo izid vsaj dveh novih pesmi tako v poletnih kot tudi jesenskih mesecih. S tem obljubljajo raznolikost in svežino v svojem glasbenem ustvarjanju, ki bo navdušilo njihove zveste poslušalce.

Chicas – Odpelji me

Besedilo skladbe Odpelji me

Moj si, le moj,
prosila sem za tvoj obstoj,
bi jokala,
če kdaj tvoja ne bila.

Še, še želim,
da vse noči s teboj delim,
suč, suč me zdaj,
pozabiva čas in kraj
suč, suč me zdaj
pozabiva na vse!

O-O-ODPELJI ME V SVET,
S TEBOJ MUDI SE MI ŽIVET.
TA-TA-TA GUMBEK JE ODPET,
KER TE ŽELIM ZARES PREVZET…
O-O-ODPELJI ME V SVET,
S TEBOJ MUDI SE MU ŽIVET, AHA,
S TEBOJ ŽELIM VSE DOŽIVET!

Vse, vse ti dam,
Zate le srce imam
Naj, naj bo vse,
za naju kot iz pravljice!

Še, še želim,
da vse noči s teboj delim,
suč, suč me zdaj,
pozabiva čas in kraj
suč, suč me zdaj
pozabiva na vse!

Oznake: