Novi Google AI in igralniški dodatki za Chromebook Plus

Od danes naprej so na voljo nove funkcije Google AI in igralniških dodatkov na Chromebook Plus. Sedaj lahko pišete kot profesionalec s pomočjo funkcije “Help me write”, sprostite svoje ideje z Gemini, urejate fotografije hitro in enostavno z Magic Editorjem in še več – vse to na prenosnikih Chromebook Plus, ki so na voljo že od 350 ameriških dolarjev.

Vsi Chromebooki bodo imeli nove pripomočke in Google integracije, ki bodo olajšale opravljanje vsakodnevnih nalog. Z našo široko paleto naprav, vključno z nekaj novimi modeli, ki prihajajo to pomlad, lahko najdete Chromebook, ki je najboljši za vas.

Chromebook Plus z novimi vgrajenimi funkcijami Google AI

Z Google AI bo delo na vašem Chromebooku Plus lažje kot kadarkoli prej, saj danes lansiramo nove funkcije, ki so vgrajene neposredno v vaš Chromebook Plus.

“Help me write” prinaša moč Google AI tja, kjer pišete – naj bo to ocena na spletni strani, izpolnjevanje PDF obrazca, kot je najemniška prijava za stanovanje, ali spletna aplikacija, nameščena na vašem Chromebooku. Preprosto kliknite z desno tipko miške za pridobitev predlogov ali spremenite ton besedila, da se prilagodi vaši publiki. “Help me write” vam bo pomagal ustvariti besedilo iz nič z uporabo poziva ali pa lahko prepišete obstoječe besedilo, da bo bolj formalno, krajše ali pa ga popolnoma preoblikujete – možnosti so neskončne.

Generativna AI ozadja

Generativna AI ozadja in ozadja za video klice, vgrajena v operacijski sistem, vam bodo pomagala ustvariti nove svetove na vašem Chromebooku Plus – ne glede na to, katero aplikacijo za video klice uporabljate. Da bi vam pomagali začeti, smo vključili vrsto pozivov za ustvarjanje ozadij, od zabavnih in domiselnih do zen in profesionalnih. Izberite, kar želite videti, in Google AI na Chromebooku bo poskrbel za ostalo.

Magic Editor Google Photos

Magic Editor na Google Photos prihaja ekskluzivno na prenosnike Chromebook Plus. Izberite fotografijo za urejanje v aplikaciji Google Photos in preprosto tapnite gumb “Magic Editor” za začetek. Tapnite ali obkrožite objekt, ki ga želite urediti, držite in povlecite za premik ali ščipnite za spremembo velikosti. Prav tako lahko uporabite kontekstualne predloge za izboljšanje osvetlitve in ozadja ter tako preoblikujete svojo fotografijo z nekaj preprostimi kliki.

Kaj prinašajo novosti?

Chromebook Plus z novimi vgrajenimi funkcijami Google AI bo tako postal nepogrešljiv pripomoček za vsakogar, ki želi izboljšati svojo produktivnost in kreativnost. S ceno, ki se začne že pri 350 ameriških dolarjev, in z različnimi modeli, ki ustrezajo različnim potrebam, je Chromebook Plus prava izbira za vse uporabnike.

Oznake: