Google je napovedal novosti na njihovem telefonu Pixel. Najnovejši Feature Drop je tukaj in prinaša osupljive nove funkcionalnosti za vaše naprave. Med njimi je tudi Gemini Nano, ki prihaja na Pixel 8 in Pixel 8a kot razvijalska možnost, ter zaznavanje trka avtomobila za Pixel Watch 2. Te funkcije se bodo začele uvajati na naprave že danes in bodo postopoma na voljo v naslednjih tednih.

Za telefone Pixel

Gemini Nano se širi na Pixel 8 in Pixel 8a
Gemini Nano je Googlov najučinkovitejši AI model, namenjen opravilom na napravi. Od danes naprej lahko uporabniki Pixel 8 in Pixel 8a dostopajo do Gemini Nano kot razvijalske možnosti. Razvijalske možnosti lahko omogočite v nastavitvah svojega Pixela.

Izboljšajte svoje transkripte
Gemini poganja funkcijo Povzetek v aplikaciji Recorder, ki zdaj deluje na napravi pri modelih Pixel 8 in 8a. Aplikacija Recorder sedaj ponuja podrobnejše, prenosljive povzetke za Pixel 8, Pixel 8 Pro in Pixel 8a. Zmožna je prepoznati in vključiti imena govorcev, kar izboljša kakovost prepise pogovorov. Prepise lahko izvozite v besedilne datoteke ali Google Dokumente, kar olajša sledenje intervjujem in predavanjem.

Prenesite zabavo na velik zaslon
Pixel 8a, Pixel 8 in Pixel 8 Pro lahko zdaj prikazujejo vsebine na večjem zaslonu, kot je računalniški monitor, ko ga priključite prek USB-C, kar vam omogoča več prostora za uživanje v vaših najljubših filmih, oddajah in predstavitvah.

Poiščite svoj telefon, tudi ko je baterija prazna
Funkcija Find My Device dobiva koristno nadgradnjo, ki vam omogoča, da poiščete svoj telefon, tudi ko je izklopljen ali ima prazno baterijo, hkrati pa ohranja vaše podatke o lokaciji šifrirane in zasebne pred Googlom.

Ujemite najboljše trenutke
Kamera Pixel zdaj samodejno prepozna najboljši trenutek na vaši fotografiji v HDR+ s samo enim pritiskom na sprožilec, kar olajša zajem fotografije, kjer je vaš obraz v ospredju in nasmejan.

Oznake: