Rok Klobučar je znan kot bobnar priljubljene skupine MRFY in se pod umetniškim imenom HERKYLEES podaja na samostojno glasbeno pot. Njegova prva samostojna skladba “WOKI TOKY” že navdušuje poslušalce in nakazuje obetaven začetek kariere na slovenski pop sceni.

Woki Toky

“WOKI TOKY” je ljubezensko izpovedni pop banger, ki združuje moderne hyperpop ritme s sanjavimi sintetizatorji. Pesem nas popelje skozi nostalgične spomine na rejv v Krakówu, kjer se ni zgodilo nič posebnega, a je ljubezen kljub temu v zraku. Herkylees s to skladbo napoveduje svojo glasbeno pot v neznano, vendar z močno izraženo osebno noto in glasbeno svežino.

Herkylees

Avtor glasbe in besedila je sam Rok Klobučar, pri aranžmaju pa sta mu pomagala prijatelja Lenart Merlin in Štras. Končno zvočno podobo je ustvaril Hugo Smeh – HYU, ki je poskrbel za popoln miks pesmi. Herkylees je s svojo prvo solo pesmijo dokazal, da je več kot le član skupine MRFY. “WOKI TOKY” že osvaja srca poslušalcev in kaže na to, da bo Herkylees še naprej presenečal in razveseljeval slovensko glasbeno sceno.

Oznake: