Po uspehu prejšnjih ljubezenskih hitov se Mark Zebra vrača na slovensko glasbeno sceno z novo melodijo, ki obljublja, da bo osvojila srca poslušalcev po vsej Sloveniji. “Zame si ti” je čustvena balada, ki raziskuje teme ljubezni, predanosti in večne povezanosti.

Posneli tudi videospot

Skladba je obogatena z videospotom, ki je bil posnet v vroči Malagi v Španiji. “Moram reči, da se že zadnjih nekaj pesmi držim svojega ustaljenega in prepoznavnega stila – ljubezenski pop-rock. V vsaki pesmi si želim predstaviti nekaj novega, svežega. Tokrat sem pesmi dodal saksofon, ki sem ga začutil že takoj na začetku ustvarjanja. Mislim, da zares lepo poboža že tako romantično vsebino pesmi,” pojasnjuje Mark.

“Zame si ti” prihaja iz globin Markovega srca, navdihnjena z izkušnjami in ljudmi, ki so zaznamovali njegovo življenje. “Nova pesem je pri meni skrbno zasidrana, saj je napisana za posebno dekle. Upam, da bodo poslušalci začutili iskrenost in ljubezen, ki sem jo vložil v vsako noto in besedo moje nove pesmi,” še doda.

Mark Zebra – Zame si ti

Mark Zebra je v zadnjih letih postal prepoznaven obraz slovenske glasbene scene, znan po svojih ljubezenskih besedilih in posebnem glasbenem stilu. Z njegovim bendom ga lahko že vidimo kot predskupino Flirrt-ov na njihovih koncertih.

Glasba kot služba

Želim si, da bo glasba postala moja služba, želim si nastopati in stati na velikih odrih. Verjamem, da je pred mano še veliko trdega dela, vzponov in padcev, vendar se veselim vsega, kar bo prinesla prihodnost in vseh projektov, ki bodo še nastali,” zaključi Mark. Z novo pesmijo “Zame si ti” Mark Zebra ponovno dokazuje, da je eden najbolj obetavnih glasbenikov na slovenski sceni, ki s svojimi čustvenimi besedili in prepoznavnim slogom osvaja srca poslušalcev.

Oznake: