Sodelovanje med Modrijani in ekipo Raay Music je vstopilo v novo, poletno obarvano poglavje. Priljubljena glasbena skupina Modrijani je namreč predstavila svojo novo poletno polko z naslovom “Lagal si bom”.

Nova polka Modrijanov

Z novo skladbo se Modrijani še posebej veselijo poletnih veselic in žurov, kjer bodo imeli priložnost razveseljevati največje žurerje ter tiste, ki na veselicah celijo svoja zaljubljena srca in spoznavajo nove simpatije. Polka “Lagal si bom” obljublja, da bo postala hit poletja in nepogrešljiva spremljava vsake dobre zabave.

Slovenske veselice letno obišče skoraj milijon ljudi. Prav zato se Modrijani v poletnih mesecih maksimalno trudimo za svoje občinstvo in obljubljamo nove pesmi,” so ob izidu nove skladbe dejali Modrijani. Skupina se zaveda pomena teh dogodkov in želi obiskovalcem ponuditi nepozabne glasbene trenutke.

Lagal si bom

Nova poletna polka “Lagal si bom” že odmeva med ljubitelji narodnozabavne glasbe in obljublja, da bo postala stalnica na veselicah širom Slovenije. Modrijani in Raay Music so s to skladbo ponovno dokazali, da znajo ustvariti glasbo, ki navdušuje in združuje ljudi. Modrijani so pripravljeni na dolgo vroče poletje, polno glasbe, plesa in nepozabnih trenutkov, ki jih bodo delili s svojimi oboževalci na številnih veselicah in koncertih po vsej Sloveniji.

Oznake: