Slovenska glasbena skupina MRFY je predstavila svoj najnovejši singel, ki nosi naslov “Future Idols“. Future Idols je njihova prva skladba, ki so jo izdali v angleškem jeziku, z njo pa raziskujejo ironičen pogled na zvezdništvo in vpliv, ki ga imajo idoli skozi različna življenjska obdobja.

Skladba je nastala v Londonu

Skladba je nastala v času, ko so člani skupine bivali v Londonu in tam snemali novo gradivo pod budnim očesom producenta Žareta Paka v studiu Perry Vale.

Začetek nove serije izdaj skladb

“Future Idols” je pesem, ki odseva duh mest, kjer so bile skladbe ustvarjene, kar je skupino spodbudilo k odločitvi, da snemajo v angleščini, da bi tako bolje ujeli mednarodni značaj svoje glasbe. “To je prva skladba, ki je nastala med našo londonsko ekspedicijo. Prihodnost je ‘idolizirana’, in mi prav tako,” pravi skupina MRFY. Dodajajo, da je to le začetek serije novih izdaj, ki bodo sledile tekom leta.

Svež zvok z izkušnjami na mednarodni sceni

Besedilo za “Future Idols” je prispeval pevec skupine Gregor Strasbergar – Štras, medtem ko je glasbo sooblikovala celotna skupina. Skladba prinaša svež zvok, ki odraža tako njihovo glasbeno rast kot tudi izkušnje, pridobljene na mednarodni sceni.

MRFY se veselijo deljenja svojih novih del z občinstvom, saj verjamejo, da bo njihova glasba navdihnila poslušalce in jim ponudila priložnost za refleksijo o lastnih idolih in vplivu, ki ga imajo ti na naše življenje. “Svojim otrokom bomo pripovedovali, kako lepo smo se imeli v tem obdobju naših življenj,” z optimizmom napovedujejo v MRFY.

Oznake: