Slovenska glasbena skupina Pelhan je nedavno izdala novo skladbo in videospot z naslovom “Mrzlo pivo na soncu”. Skladba je ena izmed trinajstih pesmi na njihovem aktualnem, pred kratkim izdanem drugem studijskem albumu “Zgrabi me”.

Pelhan imajo novo skladbo

“Mrzlo pivo na soncu” je spevna in melodična skladba, ki se zlahka identificira z mnogimi poslušalci, kar jo naredi idealno popestritev vročih poletnih dni na slovenski glasbeni sceni. Poseben pečat skladbi je dodal Mirko Vuksanović iz skupine Avtomobili, ki je sodeloval kot gost na klaviaturah.

Predstavili so tudi videospot

Ob izidu novega singla so PELHAN predstavili tudi videospot, ki je bil posnet na koncertu ob izidu albuma, 20. aprila 2024. Za snemanje in montažo videospota je poskrbela ekipa Spectus, ki je ustvarila vizualno privlačen in dinamičen posnetek, ki odlično dopolnjuje energijo skladbe.

PELHAN s svojo novo skladbo in videospotom ponovno dokazujejo svojo ustvarjalno moč in zvestobo svojim poslušalcem. Njihova glasba, polna čustev in energije, še naprej osvaja slovensko glasbeno sceno.

Oznake: