V soboto, 20. julija 2024, bodo na prizorišču pod zvezdami na Visti pri velenjskem jezeru v Velenju v okviru 1. festivala Overlake 2024 nastopili vrhunski didžeji Umek, Valentino Kanzyani in Brlee, poleg njih pa bo na oder stopil tudi zmagovalec natečaja za najboljšega mladega didžeja! Naj omenimo, da se bosta DJ Umek in DJ Kanzyani po skoraj 15 letih spet znašla na istem odru, na istem dogodku.

DJ Umek
DJ Umek

DJ Umek in DJ Kanzyani v Velenju

Organizator festivala Overlake 2024 obljublja vrhunsko produkcijo zvoka in svetlobnih efektov, ki bodo ustvarili edinstveno vzdušje na tem velikem spektaklu, ki bo na prizorišču pod zvezdami na Velikem odru Viste v Velenju. Overlake Festival 2024 tako obljublja ta dan užitka, kjer se bo elektronska glasbena kultura prepletala v harmonijo zvoka, obdana s čarobnostjo Velenjskega jezera. Bodite pripravljeni na nepozabno glasbeno pustolovščino, ki bo presegla vsa pričakovanja!

Overlake 2024

Ambient in ponudba na tem prekrasnem prizorišču ob Velenjskem jezeru sta res posebna! Še posebno prekrasen razgled na sončni vzhod in zahod bo na PrePartyju in na After Fooru, ob melodični plesni glasbi in ekskluzivnih trenutkih, za vaše brbončice pa bo na voljo raznolika kulinarika in ponudba pijače za vse okuse. Glede na dejstvo, da je ob prizorišču tudi plaža ob jezeru, se boste v vročih poletnih dneh lahko kopali, plavali, sprostili in hladili v jezeru, blizu pa je tudi kamp, ki vam ob tej priložnosti ponuja poseben 20% popust.

Oznake: