Slovenska glasbena scena je bogatejša za novo poskočno polko! Priljubljena petčlanska skupina Chicas z navdušenjem predstavlja svežo pesem ‘O, ne, ne, mali!‘. Nova skladba, ki so jo dekleta pospremile z zabavnim videospotom, obljublja še več plesnih užitkov in zabave na prihajajočih veselicah.

Kdo so Chicas?

Glasbena zasedba Chicas, ki jo sestavljajo basistka Jasmina Kališnik, flavtistka Maša Frece, kitaristka Lucija Župevc, harmonikarka Tina Poljanšek in violinistka Hermina Matjašič, je znana po svojem izjemnem glasbenem talentu in pozitivni energiji. Dekleta so mojstrice svojih inštrumentov in odlične vokalistke, kar se odraža tudi v njihovi novi polki. “Naša glasba odraža našo strast do ustvarjanja,” pravijo Chicas in dodajajo: “Z novo polko želimo ustvariti poskočno vzdušje in poslušalcem ponuditi pesem, na katero se bodo lahko zavrteli sami ali v dvoje.”

Tako kot njihove prejšnje pesmi, je tudi skladba ‘O, ne, ne, mali!’ njihova avtorska. “Ni recepta, kako nastanejo pesmi,” pravijo članice. “Včasih je najprej besedilo, potem melodija, včasih obratno. Ideje se lahko rodijo povsod.”

Videospot poln presenečenj

Najnovejša pesem govori o tem, kako se moški prevečkrat hvalijo s številnimi izkušnjami med štirimi stenami in vse skupaj napihujejo, ob tem pa ne znajo zadržati stvari zase. Sporočilo pesmi je jasno: moški naj svoj ego raje napolnijo z drugimi rečmi.

Chicas so poskrbele tudi za zanimiv videospot, v katerem svojo vlogo odigra Sašo Dobnik, znan kot Gasilec Sašo. Snemanje je potekalo v avtomehanični delavnici, kjer so se pojavile tudi kače in depilacijski trakovi. Lucija je ob tem povedala: “Saša sem opozorila, da depilacija boli in da bi bilo najbolje, da mu depiliramo roke, a je vztrajal, da lahko na drugih mestih. Videti njegovo reakcijo po tem, je bilo zares smešno.” Med snemanjem nove polke seveda nihče ni bil poškodovan, obe živali pa sta bili na varnem in dobro oskrbovani.

Pogled v prihodnost

Poskočna polka je le začetek letošnjega glasbenega ustvarjanja za skupino Chicas. V naslednjih tednih pripravljajo nov videospot, ki prinaša tudi veliko glasbeno sodelovanje. Dekleta obljubljajo, da bo nova glasba še naprej navduševala njihove oboževalce in prinašala veselje na številne veselice po vsej Sloveniji. Chicas so še enkrat dokazale, da so mojstrice ustvarjanja dobre glasbe in zabave, ki pritegne vse generacije. Pridružite se jim na naslednji veselici in se prepustite ritmom njihove nove polke ‘O, ne, ne, mali!’.

Oznake: