Ksenija Filipič je bolj znana pod umetniškim imenom DEXENIA. V tem poletju je dosegla še en vrhunec svoje blesteče kariere. Organizatorji slovitega festivala elektronske glasbe ULTRA EUROPE so ji letos namenili izjemno čast – povabili so jo k nastopu na 10. obletnici tega prestižnega dogodka, ki vsako leto poteka v Splitu. S tem bo Dexenia postala prva Slovenka, ki bo stopila na oder Ultra Europe, in to v najbolj udarnem terminu, v soboto, 13. julija, med 22. in 23. uro.

Dexenia na Ultra Europe

DEXENIA, ki deluje pod okriljem agencije Unitedevents, bliskovito osvaja svet elektronske glasbe. Njeni energični seti, prepleteni s prefinjeno produkcijo in osupljivo tehnično dovršenostjo, so osvojili množice po vsem svetu. Njen nastop na ULTRA EUROPE ne bo le krona truda in predanosti, ampak tudi pomemben mejnik v slovenski glasbeni zgodovini.

“Priznanje za ves trud in energijo”

Povabilo dojemam kot izjemno priznanje za ves trud in energijo, ki sem ju vložila v svojo glasbo in delo,” je povedala Dexenia: “Navdušena sem, da bom del tako velikega dogodka in komaj čakam, da s svojo glasbo navdušim obiskovalce festivala.”

Kaj in kdaj? Ultra Europe 2024

ULTRA EUROPE letos praznuje svojo 10. obletnico in obljublja, da bo dogodek spektakularnejši kot kdajkoli prej. Festival, ki združuje največje zvezde elektronske glasbe na enem mestu, je sinonim za kakovost, inovativnost v glasbenem svetu in nepozabno zabavo. Dodelitev enega najbolj zaželenih terminov naši dj-ki je priznanje njeni hitro rastoči mednarodni prepoznavnosti in kakovosti njenega glasbenega ustvarjanja.