Z novo skladbo ‘Kupid’ se Maja Šebenik-Sheby po dolgem premoru vrača h glasbi. Kupid je nalezljiva ljubezenska skladba, ki govori o zaljubljenosti in zaslepljenosti. Kot pravi Sheby: “Kupid je faza zaljublenosti, ko obstaja samo svet znotraj mehurčka.” 

Tudi v videospotu, ki ga je Maja sama zasnovala, je želela ujeti ta občutek intimnosti. “V videu nastopam za svojega ljubimca, ki ga igra Lamin Diallo. Dogajanje se odvija doma. Ljubezenski elementi so zelo klasični: rdeča barva, srčki, čipka, ogenj,..Zdelo se mi je smiselno, da je vse skupaj nekoliko naivno”. Pri izvedbi in montaži videospota so ji pomagali Filip Đurić in ekipa iz studia Primate, snemala je Tjaša Barbo, za luči je poskrbel Jaka Valjevac, make-up in frizuro sta uredili Nina Burazor in Noka Žujo.

Sheby je prvenec objavila leta 2018

Maja Šebenik – Sheby je leta 2018 objavila svoj r’n’b prvenec Madam, kateremu je sledilo še nekaj singlov. Potem je za nekaj časa nehala izdajati glasbo in se posvetila ustvarjanju in učenju produkcije. “V letih od zadnje izdanega komada sem se učila produkcije glasbe, kar mi je na novo zbudilo kreativo in željo po eksperimentiranju. Kupid je prvi plod tega in predstavlja novo ero mojega ustvarjanja. S producentom Klemnom Zupančičem sva se na tem komadu res ujela in lepo dopolnjevala.”

Snema drugi album

Z novo skladbo Kupid se Sheby vrača h glasbi in napoveduje drugi album, ki ga trenutno še snema. V njeni glasbi se žanri, emocije in izraz prepletajo v svojstven zvok. Skozi avtorska besedila raziskuje svoje doživljanje notranjega in zunanjega sveta, bistvo vseh besedil pa je svoboden izraz moderne ženske. Pri pisanju glasbe jo navdihujejo eksperimentiranje, prepletanje tradicije z modernim in alternativnega s popom.

Oznake: