Ljubitelji elektronske glasbe, pripravite se na spektakel brez primere! V soboto, 20. julija 2024, bo na »open air« prizorišču Vista pri Velenjskem jezeru v Velenju potekal prvi festival Overlake 2024. Dogodek, ki ga enostavno ne smete zamuditi, bo gostil vrhunskega slovenskega DJ-ja Umeka, ki bo s svojim nastopom popeljal občinstvo na nepozabno glasbeno potovanje.

Foto: Marko Alpner

Glavna zvezda: DJ Umek

DJ Umek, ki že več kot tri desetletja navdušuje množice po vsem svetu, se po 20 letih vrača v Velenje, kjer bo poskrbel za izjemno vzdušje in presegla vsa pričakovanja. Poleg Umeka bodo na festivalu nastopili tudi drugi pomembni didžeji, katerih imena bodo kmalu razkrita.

Organizator festivala Overlake 2024 obljublja vrhunsko produkcijo zvoka in svetlobnih efektov, ki bodo ustvarili edinstveno vzdušje pod zvezdami na Velikem odru Viste v Velenju. Festival obljublja dan poln užitkov, kjer se bo elektronska glasbena kultura prepletala z naravno čarobnostjo Velenjskega jezera. Bodite pripravljeni na glasbeno pustolovščino, ki bo presegla vsa pričakovanja!

Prizorišče ob Velenjskem jezeru ponuja prekrasen ambient in razgled na sončni vzhod in zahod. Ob melodični plesni glasbi in ekskluzivnih trenutkih bo na voljo raznolika kulinarika in pijača za vse okuse. Za dodatno sprostitev se boste lahko kopali, plavali in hladili v jezeru, saj je ob prizorišču tudi plaža. V bližini je tudi kamp, ki ob tej priložnosti ponuja poseben 20% popust.

Poleg vrhunskih nastopov organizatorji najavljajo tudi projekt All About Music, kjer se lahko mladi producenti in didžeji prijavijo ter se potegujejo za nastop na velikem odru ob boku velikim didžejem. Prijave najboljših del potekajo do 13. junija. Organizatorji bodo izbrali štiri kandidate, ki bodo imeli priložnost nastopiti že na predhodnem Overlakeu, ki bo 15. junija v kampu Velenje. Najboljši med njimi pa bo imel čast nastopiti na velikem odru VISTA ob legendi DJ Umeku.

Mladi producenti in didžeji, vabljeni!

Mladi producenti in didžeji lahko svoje vsaj 30 minut dolge sete pošljejo na naslov organizatorja. Organizator bo sete delil na Facebook dogodku, kjer bodo prvi štirje seti z največ všečki uvrščeni v finale. V finalu bodo nastopili z enournim setom, ki ga bo ocenjevala glasbena žirija, in med njimi izbrala najboljšega za nastop na festivalu Overlake 2024.

Predprodaja vstopnic za Overlake 2024

Predprodaja vstopnic že poteka na Eventimu in vseh njihovih pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji. Ne zamudite prvih 300 »early bird« vstopnic po 17,00 EUR, saj jih je na voljo le še manj kot 100! Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da postanete del spektakla Overlake 2024 in doživite nepozabno glasbeno pustolovščino ob Velenjskem jezeru. Pridružite se nam in se prepustite harmoniji zvoka ter čarobnosti narave!

Oznake: