PayPal uvaja več načinov za varno prijavo

V prizadevanju za povečanje varnosti in uporabniške izkušnje PayPal uvaja nove možnosti za varno prijavo. Avgusta bodo uporabnikom na voljo dodatne možnosti, prilagojene njihovemu načinu uporabe storitev PayPal, kar bo prineslo dodatno raven zaščite in prilagodljivosti.

PayPal
PayPal

Novosti v preverjanju prijave

Od avgusta bodo uporabnikom na voljo nove možnosti za varno prijavo, ki bodo zagotavljale še večjo zaščito njihovih računov. Poleg obstoječih metod preverjanja v dveh korakih bo PayPal predstavil še druge možnosti, kot so prijava prek aplikacije PayPal in WhatsApp (če jih uporabniki uporabljajo), ter še nekatere druge.

Poleg tega bo na voljo tudi možnost shranjevanja naprave, kar bo omogočilo bolj tekočo in enostavno prijavo v prihodnosti. Shranjena naprava bo sistemu omogočila, da prepozna uporabnika, s čimer bo postopek prijave hitrejši in brez dodatnih varnostnih preverjanj.

Paypal uporabniki

Izboljšave bodo uporabnikom prinesle večjo prilagodljivost pri prijavi ter dodatno varnost. Z novimi možnostmi bo prijava ne le varnejša, ampak tudi bolj enostavna in prilagojena posameznikovim potrebam. S tem povečujejo število načinov pomoči uporabnikom, če bi kdaj naleteli na težave pri prijavi.

Ali morajo uporabniki kaj storiti?

Zaenkrat uporabniki ne rabijo storiti ničesar. Spremembe bodo samodejno uvedene, kar pomeni, da bodo nove možnosti za prijavo na voljo brez dodatnih ukrepov z njihove strani. Uporabnike obveščajo, da lahko v prihodnje pričakujejo večjo varnost in prilagodljivost pri prijavi v svoje račune. S temi spremembami utrjuje svojo zavezanost k zagotavljanju varnih in enostavnih storitev, kar bo uporabnikom omogočilo brezskrbno uporabo njihovih računov.