Polonca in Klavdija sta priljubljeni slovenski glasbenici, tokrat predstavljata svojo novo priredbo pesmi “Deni me”. Pesem, ki je pogosto izbrana za cerkvene obrede, še posebej za poročne obrede, je tokrat doživela svežo in zabavno preobleko.

“Ljubezen je potrpežljiva, dobrotljiva je ljubezen, ni nevoščljiva, …”

Poročni pari med branjem berila pogosto prisluhnejo lepim verzom iz tako imenovane Visoke pesmi, ki vsebuje močne besede hrepenenja po ljubezni: “Ljubezen je potrpežljiva, dobrotljiva je ljubezen, ni nevoščljiva, ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje, ni brezobzirna, ne išče svojega, ne da se razdražiti, ne misli hudega. Ne veseli se krivice, veseli pa se resnice. Vse prenaša, vse veruje, vse upa, vse prestane.

Za pesem sta posneli tudi videospot, na katerega sta neizmerno ponosni, saj je nastal s pomočjo njunih otrok. Polonca je izpostavila: “Res krasno, da mi je tukaj priskočil na pomoč moj sin Tadej Marzel, ki je naredil nekaj video posnetkov, za končni video pa je poskrbel naš Gregor Marzel. Fanta hvala!” Dodala je tudi, da pesmi ne bi posneli brez pobude Klavdije Winder, ki je predlagala, da bi priredili to pesem, saj jo že tako pogosto pojeta na poročnih obredih in je v takšni, bolj zabavni preobleki, ne slišimo pogosto.

Deni me

Za čudovito priredbo in aranžma pesmi sta poskrbela priznana slovenska glasbenika Mike Orešar in Samo Jezovšek. Polonca in Klavdija sta svojo glasbeno pot začeli pred več kot 20 leti, ko sta se kot članici dveh uspešnih glasbenih zasedb, Vitezi Celjski in Ptujskih 5, spoznali na Ptujskem festivalu. Združila sta ju glasba in otroci, saj je Klavdija bila gostja v oddaji “V nedeljo pod lipo” na TV Celje, ki jo Polonca vodi že več kot 20 let. Kljub temu, da sta karakterno različni, se v glasbi odlično dopolnjujeta in že nekaj let s svojimi glasovi popestrita poročne obrede in rojstnodnevne zabave.

Predani glasbi

Obe sta predani družini in glasbi, brez katere enostavno ne gre. Obe sta tudi voditeljici televizijskih oddaj – Klavdija vam med vikendom z veseljem pomaha preko radijskih valov, sedaj tudi v sliki, na Radiu Veseljak, ob ponedeljkih pa njen glas odmeva na valovih Radia Celje. “Glasba je naše življenje in veseli sva, da jo lahko deliva z vami,” pove Polonca.

Oznake: