Tadej Košir, ki ustvarja pod umetniškim imenom STALKER, se vrača z novo skladbo “Do Mesta”, energično skladbo, ki bo zadovoljila rokerske duše. Pesem je osebno izpovedna zgodba o rokenrolu, družabnem življenju in odnosih dveh sorodnih duš. “Pesem zavoljo dramaturškega loka in umetniške svobode mestoma odstopa od resničnih dogodkov,” nam v smehu zaupa avtor pesmi.

Tadej Košir Stalker
Tadej Košir Stalker

Pomoč znanih glasbenikov

Pri ustvarjanju skladbe je Tadej ponovno poiskal pomoč pri dveh izjemnih glasbenikih, ki sta v svoji sekciji v samem vrhu bivše skupne države. Bas kitaro je zaupal Janiju Hacetu, studijskemu asu in članu skupine Siddharta, bobne pa je tudi tokrat odigral Dado Marinković, sicer bobnar Parnega Valjka. “S takima mojstroma svojih inštrumentov in aranžiranja lahko le skrbiš, da ne boš česa zavozil, saj je njun doprinos resnično edinstven,” je dodal STALKER.

Svežina in energija na glasbeni sceni

Za produkcijo skladbe je tudi tokrat poskrbel Tadej sam, kar daje pesmi poseben, avtentičen pečat. “Do Mesta” je pesem, ki skozi svoje besedilo in melodijo raziskuje dinamiko rokenrola ter globoke človeške povezave. S to skladbo Stalker še naprej utrjuje svoj položaj na glasbeni sceni, hkrati pa prinaša svežino in energijo, ki jo lahko cenijo vsi ljubitelji rocka.

“Do mesta”

Stalker je znan po svoji sposobnosti, da v svoje skladbe vnese močne čustvene komponente, kar se odraža tudi v njegovem najnovejšem delu. “Do mesta” ni le pesem, temveč zgodba, ki poslušalca popelje skozi različne plati življenja, od veselja in strasti do introspektivnih trenutkov.

Oznake: