Priljubljen slovenski stand-up komik Tin Vodopivec se vrača na oder z novim šovom “Elektro Banana”, ki obljublja svežo dozo humorja, navdihnjeno z dogodki iz njegovega življenja. Od režiranja svojega prvega filma “Nekaj sladkega” do nedavne ločitve, Tin v svojem šestem solističnem šovu obljublja, da bo občinstvo nasmejal z zgodbami, ki so ga oblikovale v zadnjem času.

Elektro Banana

“Elektro Banana” je še ena v nizu uspešnih predstav, s katerimi je Vodopivec v preteklosti že navduševal, vključno s šovi kot so “Superdupermega / 360 stopinj”, “Replika”, “Desert”, “RocknRoll” in “Peti element”. Njegov najnovejši šov združuje elemente njegovega “elektriziranega” vsakdana, pustolovščin in, seveda, banan.

Interaktivna vstopnica

Za dodatno dimenzijo zabave Tin Vodopivec v sodelovanju s platformo Qvrse predstavlja interaktivno vstopnico, ki obiskovalcem omogoča dostop do virtualne Qvrse Arene. V tej areni obiskovalce čakajo ekskluzivni posnetki iz Tinovega šova, virtualna zabava ter portali, ki vodijo do Mrfylanda in virtualnega sveta Tonija Cetinskega.

Ogljično nevtralna turneja

Šov “Elektro Banana” prinaša tudi novost na področju trajnostnih prireditev. Tin in njegova ekipa si prizadevajo za ogljično nevtralno turnejo, s poudarkom na uporabi električnih vozil, minimalni uporabi plastike in papirja ter končnim zasaditvijo dreves na koncu turneje.

Prva predpremiera šova bo potekala 20. aprila, kjer bodo obiskovalci imeli priložnost v živo sodelovati v razvoju šova in za svoj prispevek prejeti posebno darilo od Tima Vodopivca in Qvrse.io. Ne zamudite priložnosti, da postanete del te edinstvene komične izkušnje, ki obljublja, da dolgčas preprosto ni opcija, kot pravi britanski kritik Steve Bennett.