Veli Lošinj je slikovito mestece na otoku Lošinj in bo zagotovo prava destinacija za ves, ki iščejo čudovite plaže, kristalno čisto morje in pristno mediteransko vzdušje.

Veli Lošinj
Veli Lošinj

Kako na Lošinj?

Do Velega Lošinja lahko pridete s trajektom iz pristanišča v Brestovi na Istri do pristanišča Porozina na otoku Cres ali pa iz Valbiske na otoku Krku do Meraga na otoku Cresu. Trajekti vozijo pogosto in nudijo udobno potovanje.

Prenočišča Veli Lošinj

Prenočite lahko v številnih nastanitvenih možnostih, ki jih mesto ponuja. Hoteli, kot sta Hotel Punta in Vitality Hotel Punta, nudijo vrhunsko udobje in wellness storitve. Za bolj avtentično izkušnjo lahko izberete apartmaje ali sobe v zasebnih hišah, ki ponujajo domače vzdušje in neposreden stik z lokalno kulturo.

Ozke ulice Velega Lošinja vabijo

V Velem Lošinju lahko veliko vidite in doživite. Obiščite čudovite plaže, kot sta plaža Rovenska in plaža Valdarke, kjer lahko uživate v kristalno čistem morju. Sprehodite se po ozkih kamnitih ulicah in občudujte barvite hiše ter veličastno cerkev svetega Antona Puščavnika. Pristanišče je slikovito in polno ribiških čolnov, kar daje mestu edinstven čar.

Za mirne in sproščujoče počitnice

Za ljubitelje narave so na voljo številne pohodniške in kolesarske poti, ki ponujajo čudovite razglede na otok in okolico. Veli Lošinj je idealna destinacija za mirne in sproščujoče počitnice, ki ponujajo popolno kombinacijo naravnih lepot, kulturnih znamenitosti in gostoljubja.