Leonardo je inovativni AI servis, nedavno pa so predstavili svoje najnovejše orodje Style Reference, ki obeta revolucijo v kreativnih procesih. Zmogljivo in vsestransko orodje omogoča uporabnikom, da za vzorčno sliko uporabijo katerokoli sliko, s čimer lahko prenesejo vzdušje, barve in vizualne motive na novo ustvarjene slike. Style Reference je zasnovan tako, da zadovolji potrebe pripovedovalcev zgodb, ki iščejo tematsko doslednost, kot tudi marketinških strokovnjakov, ki si prizadevajo ohraniti vizualne motive svojih znamk.

Ključne značilnosti Style Reference:

Transformacija: Orodje omogoča enostavno apliciranje stilov iz ene slike na drugo, kar uporabnikom omogoča, da svojim kreacijam dodajo želeni vizualni pečat.

Prilagodljivost: Intenzivnost učinkov stila je mogoče prilagoditi z enostavnimi nastavitvami, ki segajo od nizke (subtilni učinki) do maksimalne (zelo zvesto originalnemu stilu).

Učinkovitost: Style Reference pospešuje delovni proces z možnostjo uporabe katerekoli slike kot referenčne, kar poenostavi doseganje želenih rezultatov.

Vsestranskost: Orodje je idealno za različne kreativne aplikacije, kjer je ključnega pomena dosleden slog, vključno z modo, notranjim dizajnom, pripovedništvom in marketinškimi vizuali.

Kako lahko začnete?

  1. V zavihku za vodenje slike izberite Style Reference.
  2. Naložite svojo referenčno sliko.
  3. Nastavite moč stila od nizke do maksimalne.
  4. Izberite kateri koli XL model iz padajočega menija natančno nastavljenih modelov.
  5. Vnesite svoj ukaz in pritisnite ‘Generiraj’, da vidite transformacijo!
  6. Upoštevajte, da lahko modeli Lightning XL ponudijo nežnejši prenos stila v primerjavi z običajnimi XL modeli.

V LeonardoAI verjamejo, da je Style Reference močna funkcija, ki bo znatno pripomogla k kreativnemu ustvarjanju, hkrati pa vabijo vse uporabnike, da z njimi delijo svoje izdelke. Z novim razvojem obljubljajo, da bo orodje znatno obogatilo in poenostavilo procese v kreativnih industrijah.