Telekomunikacijsko podjetje T-2 predstavlja novo storitev “T-2 Varuh“, namenjeno zagotavljanju varnosti in neprekinjene povezljivosti z ljubljenimi osebami. Storitev vključuje napravo, ki jo lahko uporabnik nosi kot zapestnico ali obesek, zasnovana pa je tako, da v primeru padca avtomatično sproži klic v sili.

T-2 Varuh

Naprava “T-2 Varuh” deluje s tehnologijo samodejnega zaznavanja padca, ki ob morebitni nezgodi takoj obvesti predhodno določene kontaktne osebe. S pomočjo vgrajene funkcije, ki pošilja SMS sporočila s točno lokacijo, svojci lahko hitro priskočijo na pomoč. Dodatna prednost naprave je, da omogoča vzpostavitev glasovne komunikacije brez potrebe po dodatnih slušalkah ali opremi, kar uporabniku omogoča, da z enim samim pritiskom na gumb zažene klic.

Naprava

Poleg napredne tehnologije zaznavanja in obveščanja je naprava “T-2 Varuh” opremljena tudi z močno baterijo in vodoodpornim ohišjem, kar zagotavlja zanesljivo delovanje v vseh okoliščinah. To pomeni, da je naprava idealna tako za vsakodnevno uporabo kot za izlete v naravo, kjer se lahko razmere hitro spremenijo.

Komu je storitev namenjena?

“T-2 Varuh” je na voljo že za 10 € mesečno, kar predstavlja dostopno rešitev za vse, ki si želijo miru in občutka varnosti, ne glede na to, kje se nahajajo. S to storitvijo T-2 širi svojo ponudbo in poudarja svojo zavezanost k inovativnim rešitvam, ki izboljšujejo kakovost življenja svojih uporabnikov.