Športna ura Suunto Vertical je prava izbira za vse, ki živijo aktivno in iščejo napredno tehnologijo za spremljanje svojih dosežkov. Ta ura ni samo elegantna, ampak je polna naprednih funkcij, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše športnike. Z izbranimi modeli, ki ponujajo solarno polnjenje, vam Suunto Vertical omogoča, da ostanete aktivni brez skrbi o stanju baterije. V dnevnem načinu vas lahko spremlja do neverjetnih 60 dni, medtem ko model Titanium Solar v impresivni izvedbi zagotavlja delovanje do celo enega leta brez potrebe po polnjenju.

Vse za izboljšanje športnih aktivnosti

Suunto Vertical vas opremi z vsemi orodji, ki jih potrebujete za izboljšanje vaših športnih aktivnosti. Ponuja vam tri različne vrste zemljevidov, ki vam pomagajo orientirati in načrtovati vaše avanture, tudi ko ste izven dosega mobilnih omrežij, saj deluje brez potrebe po internetni povezavi. Njegova baterija velja za najboljšo na tržišču, zagotavlja dolgotrajno uporabo, medtem ko dvopasovni GNSS sistem skrbi za izjemno natančnost pri določanju vaše lokacije, ne glede na to, kje se nahajate.

Več kot 90 športnih načinov

Z več kot 90 športnimi načini, ki jih ponuja, lahko z lahkoto najdete tistega, ki najbolj ustreza vašim interesom in potrebam, od teka, plavanja, kolesarjenja pa vse do ekstremnih športov. Poleg tega Suunto Vertical nudi široko paleto funkcij za spremljanje vašega zdravja in kondicije, vključno s srčnim utripom, spremljanjem spanja, merjenjem korakov in še več, kar vam omogoča, da ostanete motivirani in osredotočeni na vaše cilje.

Robustno in vodooporno ohišje

Vse te funkcije so združene v robustni in vodoodporni zasnovi, ki zagotavlja, da bo vaša ura zdržala vse pustolovščine, ne glede na vremenske razmere ali teren. Zato, če iščete zanesljivega spremljevalca za vaše športne podvige, ki ne bo izpustil nobene podrobnosti vaših aktivnosti in vam bo hkrati omogočil, da ostanete povezani s svetom okoli sebe, je Športna ura Suunto Vertical odlična izbira za vas.