Glasbena skupina Gedore se po uspešnem albumu “Od tu do tam” vrača na glasbeno sceno z novimi melodijami, ki obljubljajo svežo energijo in duhovite besedilne zgodbe. Njihov najnovejši singel “Rad sem tak” prinaša poskočne ritme in hudomušno pripoved, ki osvetljuje fenomen menefregizma – pojav splošne brezbrižnosti, malomarnosti in neodgovornosti, ki je vse bolj prisoten v družbi.

Gedore
Skupina Gedore

Rad sem tak

Pesem “Rad sem tak” skozi zabavne in ironične verze pripoveduje o posamezniku, ki se ne obremenjuje s plezanjem po socialni lestvici. Namesto tega sledi poti najmanjšega odpora, pri čemer se izogiba nepotrebnim zapletom in se z iznajdljivostjo prebija skozi življenje. Gedore v pesmi z vprašanjem o kumari za dva milijona evrov dodajo ščepec absurda, ki še dodatno poudari satirični ton pesmi.

Ob skladbi tudi nov videospot

Za vse, ki želijo doživeti vizualno plat te pripovedi, skupina predstavlja tudi nov videospot, ki je že na voljo na njihovih spletnih platformah. Videospot prinaša vizualno podobo besedilne zgodbe in dodatno razširja horizonte pesmi, nudijo obiskovalcem priložnost, da skozi glasbo in sliko doživijo unikatno zgodbo, ki jo Gedore želijo povedati.