Avtokamp Plitka Vala se nahaja v zalivu Betina na otoku Murter, ki je eden izmed najbolj slikovitih delov Dalmacije. Kamp je popolna destinacija za vse, ki iščejo sproščujoč oddih v objemu narave, hkrati pa ne želijo biti predaleč od kulturnih in zgodovinskih znamenitosti.

Kamp Plitka vala

Kamp se razprostira tik ob morju, kar omogoča obiskovalcem, da uživajo v kristalno čistem Jadranskem morju in sproščujočih sončnih zahodih. Plaža v kampu je peščeno-prodnata, primerna za družine z majhnimi otroki, in ponuja obilico prostora za sončenje in vodne aktivnosti. Poleg naravnih lepot kamp nudi tudi številne možnosti za rekreacijo, vključno z igrišči za odbojko, namiznim tenisom in prostorom za jogo ter druge skupinske aktivnosti.

Ima vso potrebno infrastrukturo

Kamp Plitka Vala je opremljen z vsemi potrebnimi infrastrukturnimi objekti za udobno bivanje. Gostom so na voljo sodobne sanitarije, prostorne tuš kabine, pralnica, in možnost najema hladilnikov. Kamp ponuja tudi priključke za elektriko in vodo ter brezžični internet na celotnem območju. V kampu je majhna trgovina, kjer lahko kupite osnovne živilske izdelke, sveže pekovske izdelke in pijačo.

V kampu je tudi restavracija

V sklopu avtokampa se nahaja tudi restavracija, kjer lahko okusite tradicionalne dalmatinske jedi, pripravljene iz svežih lokalnih sestavin. Njihova ribja plošča in domače oljčno olje sta med gosti še posebej priljubljena. Ob večerih restavracija pogosto prireja glasbene večere z lokalnimi glasbeniki, kar dodatno popestri vzdušje v kampu.

Betina je le nekaj kilometrov stran

Betina, ki je oddaljena le nekaj minut hoje od kampa, je zgodovinsko in kulturno bogato mestece, ki ponuja številne zanimivosti. Znano je po svoji tradicionalni leseni ladjedelnici in muzejih, kjer lahko obiskovalci spoznajo bogato pomorsko zgodovino območja. Poleg tega so v bližini otoka Murter tudi narodni park Kornati in naravni park Vransko jezero, ki sta idealni destinaciji za enodnevne izlete.

Čudovita lokacija

Avtokamp Plitka Vala je idealen kraj za vse, ki želijo združiti mirno bivanje v naravi s kulturnimi doživetji in aktivnim oddihom. S svojo gostoljubnostjo, čudovito lokacijo in številnimi možnostmi za aktivnosti ter sprostitev, bo zagotovo izpolnil pričakovanja tudi najzahtevnejših gostov.